search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Districon Diamonds Programma

Via ons talentabonnement heeft u toegang tot de beste starters. Zij zorgen voor continuïteit en vernieuwing binnen uw bedrijf, terwijl ze worden begeleid door Districon. Na afronding van het traject, kunt u hen een arbeidscontract aanbieden.

Talent vinden is lastig

Voor het bedrijfsleven blijkt het vinden en behouden van goede jonge mensen een lastige opgave. De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot, jonge mensen zijn tegenwoordig vluchtig in het aangaan van arbeidsrelaties.

Om deze bedreigingen vanuit de arbeidsmarkt het hoofd te bieden is Districon een ontwikkelingsprogramma voor toptalenten gestart. We richten ons daarbij op het logistieke en het daarmee samenhangende ICT werkveld. We putten uit onze relaties met hogescholen en universiteiten die wij in de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd.

Diamonds zijn de oplossing

Talentvolle pas afgestudeerden (Diamonds) starten via assignments van 5-7 maanden bij onze opdrachtgevers. Daarnaast nemen zij tegelijkertijd deel aan het Districon Development Programma. Dit Development Programma betreft gedurende twee jaar begeleiding en ontwikkeling op wekelijkse basis, gericht op inhoud en persoonlijke vorming. Diamonds bieden continuïteit en vernieuwing in uw organisatie. Het programma helpt u flexibel aan de beste supply chain talenten.

Overnemen kan

Diamonds zijn bij vele relaties van Districon aan het werk, waaronder Action, Cargonaut, GVB en Heineken. Behalve dat het een traineeformule is met daarbij een tweejarige opleiding is het ook een kennismakingsformule. Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid na verloop van tijd de trainees een arbeidscontract aan te bieden.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat het Diamonds programma voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Diamonds aan het woord

Hoi, ik ben Jeroen! Op dit moment werk ik via het Diamonds Programma bij Cargonaut.

Bij Cargonaut werk ik aan een project om vrachtinformatie eerder beschikbaar te maken in de luchtvrachtketen. In dit project komen onderdelen van analyseren, adviseren en inkopen allemaal aan bod waardoor ik elke dag weer voor nieuwe uitdagingen sta en mij maximaal kan ontwikkelen!

Hoi, ik ben Veerle! Op dit moment werk ik via het Diamonds Programma bij Heineken.

Mijn opdracht is om best practices van Heineken brouwerijen te bundelen en te beschrijven, om deze kennis vervolgens weer te delen met andere Heineken brouwerijen. Op deze manier draag ik bij aan verbeterprocessen over de hele wereld!