search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Districon seminar: Is uw last mile klaar voor morgen?

03-10-2017 - 14:45 - Nieuws

Ontwikkeling in de last mile hebben een grote impact op uw logistiek. In uw besluitvorming kunt u er niet meer omheen. Daarom organiseert Districon op 10 oktober een seminar over dit onderwerp. Wij trakteren onze gasten op toonaangevende sprekers, zij delen hun visie op de ontwikkelingen van morgen en de keuzes van vandaag.

De toekomst begint vandaag! Retailers bereiden zich voor op leveren binnen 90 minuten (of nog sneller!) als een standaard optie, Amazon is dichtbij het volledig automatiseren van de last mile, in Amsterdam wordt je pizza al per robot bezorgd en overheden sturen m.b.t. stedelijke distributie in toenemende mate op bereikbaarheid en duurzaamheid. In uw besluitvorming kunt u om dit alles niet meer heen. Wat betekent dit voor de inrichting van uw last mile naar uw consument of winkel?

Op dinsdag 10 oktober verwelkomen wij u graag in het Koetshuis van Business University Nyenrode te Breukelen. Kosteloos. Wij bieden het volgende programma:

13.30u  Ontvangst met koffie

14.00u  Jack Pool,  managing director Districon

Jack deelt onze visie op genoemde ontwikkelingen en schetst hoe de impact van Future mobility doorwerkt in de adviezen van Districon. Hij zal daarbij recente cases toelichten. 

14.20u  Paulo Humanes,  director global strategic business development, PTV Planung Transport Verkehr

Paulo neemt u mee naar de ‘new age of mobility’ en simuleert de impact van autonoom rijdende voertuigen op bereikbaarheid, duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling. Engelstalig 

15.00u  Peter Hilbers,  director strategy & development DPD Netherlands

DPD is bij uitstek een bedrijf dat moet inspelen op deze ontwikkelingen. Peter reflecteert de visie van PTV op de beslissingen die DPD vandaag neemt ten aanzien van haar netwerk structuren, wagenparken, etc. 

15.30u  Wouter Nering Bogel,  manager innovatie Districon

Onder leiding van Wouter willen wij met u in meerdere workshops een aantal thema’s verder uitdiepen. Wat betekent dit alles voor u? 

16.30u  Erik Koenen,  auteur boek ’de atomium organisatie’

Ter afsluiting plaatst Erik Future mobility in een breder perspectief. Wat is de impact op mijn organisatie, mijn mensen en mijn werkwijzen. 

17.00u  Afsluiting met borrel

Meld u nu aan!

Uw  ‘Young Talent’ is ook welkom. We maken graag kennis met de frisse visie van de nieuwe logistieke generatie. Meld u direct aan via uw Districon contactpersoon of via een email aan seminar@districon.nl. Het aantal deelnemers aan ons congres is gelimiteerd, deelname is kosteloos.

Business University Nyenrode

Straatweg 25

3621 BG Breukelen

 

Business University Nyenrode