search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

In the spotlight

10-04-2017 - 10:00 - Nieuws

“De eerste 100 dynamische Districon dagen van Erwin Faber”

Wie ben je?

Mijn naam is Erwin Faber, sinds 1 januari van dit jaar werkzaam bij Districon in de rol van managing partner. Ik focus mij hierbij op Supply Chain binnen ons bedrijfsonderdeel Advisory. De grens van de eerste 100 dagen is dus net bereikt. Maar dan tel ik mijn eerdere periode bij Districon voor het gemak even niet mee. In de periode 2000 – 2007 was ik namelijk al als consultant aan dit mooie bureau verbonden.

Wat waren voor jou de drie meest opvallende highlights & insights van de afgelopen 100 dagen? 

De afgelopen 100 dagen stonden voor mij in het teken van de hernieuwde kennismaking. Dat betekende persoonlijke gesprekken met alle 50 medewerkers. Het geeft mij veel energie om te zien wat een mooie, ambitieuze en diverse club van mensen wij aan boord hebben. Elk gesprek had wel iets speciaals.   

Ook bijzonder was de kick-offsessie met het Team Supply Chain. Samen hebben we invulling gegeven aan het jaarplan van dit bedrijfsonderdeel, maar ook de stip op de horizon bepaald. Onze droom is dat mensen van heinde en ver ons vertrouwen om in een vergaande samenwerking hun duurzame ontwikkeling te realiseren. Driving Frontiers is hierbij ons motto. Op zijn Hollands gezegd: wij willen samen met onze klanten de grenzen opzoeken en die verleggen.

Als laatste heeft voor mij de spreuk “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” de afgelopen periode kleur en gevoel gekregen. Als ik kijk wat we in zo’n korte tijd bereikt hebben in de diverse projecten, voor bestaande en nieuwe klanten, en ontwikkeling van ons team, kan ik niet wachten op de volgende periode van deze mooie uitdaging!

Welke collega mag van jou in de volgende spotlight staan?

Graag zet ik Evy Zeptner in de spotlight. Evy is typisch zo’n voorbeeld van één van onze Districon Diamonds die haar vleugels aan het spreiden is. Daar willen we meer over horen. Evy, the floor is yours!