search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Districon Diamonds Programma: toptalenten in supply chain bij uw organisatie

Als dienstverlener in supply chain weet u als geen ander hoe belangrijk het is concurrentievoordeel te behalen. Dat processen altijd beter kunnen door te blijven innoveren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De ambitieuze toptalenten van Districon zorgen voor continuïteit en brengen u een frisse kijk op logistieke zaken.

Het vinden en behouden van talentvolle nieuwkomers op de arbeidsmarkt kan lastig zijn. De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot en arbeidsrelaties zijn vaak kort. Met het Districon Diamonds Programma bent u verzekerd van talent in supply chain, econometrie-solutions, werktuigbouwkunde of BI-technology op de momenten dat u dat nodig heeft.

Hoe het werkt? U krijgt een 2-jarig Diamonds-abonnement bij Districon. In deze periode brengen aanstormende supply chain toppers u gedurende een periode van 6 tot 9 maanden hun frisse kijk op logistieke zaken. Zo bent u verzekerd van continuïteit én nieuwe impulsen in supply chain. Tegelijkertijd worden zij deze periode bij Districon opgeleid in vaardigheden die nodig zijn voor succesvol supply chain management. Een win-win: zij brengen u vanuit hun opleiding de nieuwste theoretische inzichten terwijl wij hen, samen met u, opleiden tot volwaardig supply chain professional. Nadat zij hun ontwikkelingstraject hebben afgerond, kunt u uw logistieke talent(en) een contract aanbieden.

Opleidingsprogramma Districon Diamonds

De afgelopen jaren brachten we samen met klanten de personele behoefte van de markt in supply chain in kaart. Aan welke eisen moeten onze talenten minimaal voldoen? Dit is het uitgangspunt voor nauwe samenwerking met gekwalificeerde onderwijsinstellingen om onze talenten de beste opleiding te geven. 

Met ons uitgebreide aanbod in opdrachten en ontwikkeling trekken we de toptalenten in supply chain aan. Daarnaast leidt hun actieve netwerk weer tot nieuwe talenten. We leiden hen op in zowel vaardigheden als praktijk waardoor zij hun ambitie in supply chain management volop kunnen waarmaken. Als Diamond bij Districon en dus ook bij u. Zij werken in zes á negen maanden, 4 dagen per week bij diverse opdrachtgevers en krijgen één dag per week opleiding. Daarnaast coachen we elk Districon Diamonds talent in specifieke uitdagingen binnen opdrachten die zij doen.

Uw Diamonds voordeel 

Met het Districon Diamonds Programma heeft u:

  • in 2 jaar tijd een mix van toptalenten in supply chain aan uw organisatie verbonden
  • de mogelijkheid hen in dienst te nemen na afloop van hun ontwikkelingstraject
  • continuïteit en nieuwe inzichten in supply chain tegen een aantrekkelijk tarief 
  • invloed op eventuele verbeteringen aan de invulling van het Districon Diamonds Programma waar u op termijn weer van profiteert.

Wie gingen u voor? Lees de testimonials van Bloomon en Schiphol.

Meer weten?

Benieuwd wat het Districon Diamonds Programma voor úw organisatie kan betekenen? Davey van Herk, programma manager Districon Diamonds vertelt het u graag. U bereikt hem via 06 – 22384573 of via e-mail

 

Diamonds aan het woord

Hoi, ik ben Veerle! Op dit moment werk ik via het Diamonds Programma bij Heineken.

Mijn opdracht is om best practices van Heineken brouwerijen te bundelen en te beschrijven, om deze kennis vervolgens weer te delen met andere Heineken brouwerijen. Op deze manier draag ik bij aan verbeterprocessen over de hele wereld!