search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Districon Diamonds Programma

Via ons talentabonnement heeft u toegang tot de beste starters. Zij zorgen voor continuïteit en vernieuwing binnen uw bedrijf, terwijl ze worden begeleid door Districon. Na afronding van het traject, kunt u hen een arbeidscontract aanbieden.

Talent vinden is lastig.

Voor het bedrijfsleven blijkt het vinden en behouden van goede jonge mensen een lastige opgave. De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot, jonge mensen zijn tegenwoordig vluchtig in het aangaan van arbeidsrelaties. Om deze bedreigingen vanuit de arbeidsmarkt het hoofd te bieden is Districon het Diamonds Programma voor toptalenten gestart. 

Een tweejarig opleidingsprogramma

Een programma dat wij, onder de radar, de afgelopen jaren met een selectief aantal klanten hebben ontwikkeld. In dit tweejarig programma leiden wij, samen met onze opdrachtgevers, toptalenten op tot gekwalificeerde supply chain professionals. Door nauwe samenwerkingen met gekwalificeerde onderwijsinstellingen en een divers en interessant werk- en ontwikkelingsaanbod kunnen wij toptalent vinden, binden en vormen. Zo werken de Diamonds in blokken van circa van zes tot negen maanden, 4 dagen per week, bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast krijgen deze talenten één dag per week een gedegen opleiding binnen het Districon Development Programma en worden ze persoonlijk ondersteund bij specifieke uitdagingen binnen opdrachten.

Opleiding met meer dan 40 jaar kennis en ervaring

Deelnemende organisaties krijgen flexibele toegang tot deze toptalenten. Deze jonge, frisse talenten zullen gedurende dit programma continu opgeleid, gesteund en gecoacht worden door Districon, het bureau met meer dan veertig jaar ervaring binnen het supply chain landschap.

Mogelijkheid om talent aan uw organisatie te binden

Behalve dat het een traineeformule is met daarbij een tweejarige opleiding is het ook een kennismakingsformule. Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid na verloop van tijd de trainees een arbeidscontract aan te bieden. 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat het Diamonds programma voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Diamonds aan het woord

Hoi, ik ben Jeroen! Op dit moment werk ik via het Diamonds Programma bij Cargonaut.

Bij Cargonaut werk ik aan een project om vrachtinformatie eerder beschikbaar te maken in de luchtvrachtketen. In dit project komen onderdelen van analyseren, adviseren en inkopen allemaal aan bod waardoor ik elke dag weer voor nieuwe uitdagingen sta en mij maximaal kan ontwikkelen!

Hoi, ik ben Veerle! Op dit moment werk ik via het Diamonds Programma bij Heineken.

Mijn opdracht is om best practices van Heineken brouwerijen te bundelen en te beschrijven, om deze kennis vervolgens weer te delen met andere Heineken brouwerijen. Op deze manier draag ik bij aan verbeterprocessen over de hele wereld!