search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail
Get access to our
Xmas Special
"high performance warehouses"

In the spotlight: Adhi Kassanna

17-04-2018 - 10:00 - Nieuws

Deze keer in ''In the spotlight'' collega Adhi Kassanna. Adhi maakt onderdeel uit van het Business Intelligence-team binnen Solutions.

Wie ben je?

Mijn naam is Adhi Kassanna. Mijn interesse heeft zich altijd georiƫnteerd op het internationale en het begrijpen van processen. Dit heb ik vertaald in een Bachelor Supply Chain en een uitwisseling naar Istanbul. Ik heb deze interesse gelukkig een vervolg kunnen geven bij Districon, waar ik sinds 2012 onderdeel uitmaak van het Business Intelligence-team binnen Solutions.

De uitdaging van steeds verschillende bedrijven, projecten en rollen in combinatie met fijne collega’s zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Adhi Kassanna

Mijn ervaringen

Tijdens mijn studie kwam het besef dat data en informatie belangrijk zijn binnen de bedrijfsvoering. Sinds ik bij Districon werk is echter een wereld voor mij opengegaan met betrekking tot de mogelijkheden van data. Mijn enthousiasme voor data en de kansen hierin probeer ik bij ieder project te delen met de klant. Elk project ervaar ik als een avontuur, waarin ik samen met de klant op ontdekkingsreis ga. Een Data Discovery-reis op zoek naar de verborgen schatten in de data. Soms worden we in deze reis ook vergezeld door andere Districon-collega’s, die elk zo hun eigen specifieke expertise en vaardigheden meebrengen.

De laatste 3 jaar ben ik hoofdzakelijk verbonden aan het Cost-to-Serve-project bij Heineken. Een project in een zeer internationale setting. Het team waarmee ik samenwerk bij Customer Service and Logistics bestaat uit 7 verschillende nationaliteiten. Dit diverse team zorgt dagelijks voor zeer interessante, leerzame en gezellige werksituaties. Daarnaast is het leuke in dit project dat ik rollen mag aannemen van zowel ontwikkelaar als ontwerper en business consultant. Ik mag dus naast het maken van de applicatie, ook de applicatie zelf gebruiken met de interne klant/gebruiker van Heineken. Veelal vanuit het Heineken-kantoor in Zoeterwoude, maar soms ook op locatie in het land zelf.

Heineken China Cost to Serve-implementatie

Welke collega mag van jou in de volgende spotlight staan?

Graag nomineer ik Imke Gerritsma voor de volgende Spotlight. Zij is een collega binnen het Solutions-team die op haar eigen wijze tovert met data. Imke, aan jou om de volgende keer je magie te delen.