search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Connexxion

Een dashboard voor Service & Veiligheid
Klant Connexxion
Expertise Solutions, Optimalisatie, Business Intelligence, Advisory
Markten Public

Districon ontwikkelde met Connexxion een dashboard dat snel inzicht verschaft in de haalbaarheid van actuele rijtijden en dienstregelingen.

Hiermee werden analyses mogelijk op het gebied van punctualiteit, waarbinnen verschillende doorsnedes kunnen worden gemaakt. Bijvoorbeeld per dagtype, tijdvak, (deel)traject of combinaties hiervan. Gebruik van deze gegevens resulteerde voor Connexxion in een betere punctualiteit en een hogere benutting van voertuigen en personeel.

Jan Hollander

Manager Logistiek Centrum

"Binnen Connexxion hebben wij gebruik gemaakt van de professionele diensten van Districon om gezamenlijk een dashboard voor Service & Veiligheid te ontwikkelen, te bouwen en te realiseren. In een korte periode is het S&V dashboard op een interactieve en leerzame manier met Districon gerealiseerd. Wij hebben verschillende interne databronnen aan elkaar gekoppeld in één overzichtelijk dashboard. Dit levert ons vele nieuwe inzichten op om gericht zaken in de operatie te verbeteren. Ook kunnen wij nu actueel onze resultaten op een eenvoudige, heldere en transparante wijze rapporteren binnen Connexxion."