search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Intergamma

Bundelen van volumestromen naar Gamma en Karwei bouwmarkten
Klant Intergamma
Expertise Advisory, Warehouses en air cargo terminals
Markten Retail & Wholesale

Bundelen van volumestromen naar Gamma en Karwei bouwmarkten

Met de exploitatie van de winkelformules Gamma en Karwei is Intergamma marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux.

Met regelmaat ondersteunt Districon Intergamma bij het verder versterken van haar supply chain, deze samenwerking kent een lange historie. Voorbeelden zijn het herontwerpen van het logistiek concept gebaseerd op “one stop deliveries” richting de Gamma en Karwei bouwmarkten, resulterend in bundeling van stromen in het groupage centrum te Tiel.

Andere voorbeelden betreffen de ontwikkeling van diverse business cases, waarbij activity based costing modellen zijn gebruikt ten behoeve van de beoordeling van- en onderhandeling met toeleveranciers. Conceptontwikkeling van een cross dock operatie annex DC, inclusief de ontwikkeling van processen, besturing en IT-systemen. Management support gedurende de aanbestedingsprocessen, contracting en vaststelling van Service Level Agreements. Ten behoeve van de transportperformance zijn ge├»ntegreerde distributie- en collectieschema’s opgesteld.

Deze projectresultaten hebben bijgedragen bij tot het versterken en vereenvoudigen van de supply chain performance van Intergamma