search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Medeco

Quickscan: verbetering service en product beschikbaarheid
Klant Medeco
Markten Retail & Wholesale

Districon adviseert Medeco bij diverse onderwerpen. Zo heeft Districon door middel van een quickscan de mogelijkheden getoond om de logistieke service en de productbeschikbaarheid in het bijzonder te verbeteren. Daarnaast zijn diverse projecten op het gebied van S&OP en voorraadbeheer (Slim4) succesvol uitgevoerd.

Interviews in alle lagen van de organisatie en bij klanten van Medeco hebben een kwalitatief beeld geschetst van de actuele procesgang en de behoeften. Daarnaast is met het Districon Dashboard is een kwantitief inzicht gecreeerd in de diverse logistieke processen. Samen leidde dit tot inzicht in de huidige bestel-, voorraad- en verkoopprocessen binnen Medeco en en zijn verbeteringen en een implementatieplan gedefinieerd.

Medeco is partner voor ziekenhuizen, zorginstellingen, apotheken, thuiszorg, medisch speciaalzaken en groothandels. Als dienstverlener wil Medeco bijdragen aan het waarborgen van efficiĆ«nte en hoogwaardige zorg tegen de laagst mogelijke kosten. Bij Medeco, actief in Nederland en BelgiĆ«, en onderdeel van Mediq, werken circa 175 medewerkers.