search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Oosterberg

Districon ondersteund de Warehouse Manager van Oosterberg tijdens verschillende ingrijpende projecte
Klant Oosterberg
Expertise Professionals
Markten Retail & Wholesale

Districon ondersteund de Warehouse Manager van Oosterberg tijdens verschillende ingrijpende projecten op het gebied van Warehouse Management.

Sinds juni 2015 is een logistiek professional namens Districon op interim basis werkzaam bij Oosterberg B.V. ter ondersteuning van de Manager Warehouse. Oosterberg is een vooraanstaande groothandel voor de elektrotechnische industrie. Het bedrijf staat op voor een aantal interessante uitdagingen, waaronder een geheel nieuw WMS systeem en een deels gemechaniseerd pick & pack proces, waar Districon ook in een adviserende rol ook bij betrokken is. Interessante maar ook ingrijpende veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers.

Vooraf aan deze veranderingen heeft het management van Oosterberg, Districon gevraagd voor advies en ondersteuning. In de rol van ondersteuning van de Manager Warehouse fungeert de interim manager als adviseur op het gebied van de projecten WMS implementatie en mechanisatie van het pick & pack proces en is daarnaast verantwoordelijk voor het optimaliseren van de operationele processen. Door een goede communicatiestructuur (met managers, teamleiders en medewerkers uit de operatie) zorgen wij als team dat er een breed draagvlak ontstaat binnen de organisatie om de deze projecten tot een succesvol resultaat te brengen.