search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Teleplan

Diverse verhuizingen en herindeling hal B3 bij Teleplan te Zoetermeer.
Klant Teleplan
Expertise Professionals
Markten Public

Diverse verhuizingen en herindeling hal B3 bij Teleplan te Zoetermeer.

In de periode van 5 april tot 15 mei 2011 heeft Districon op vezoek van Teleplan twee verhuisprojecten en een complete herinrichting in de repair hal B3 gecoördineerd en begeleid.

Het eerste project betrof een externe verhuizing van de Spare Parts van Getronics (circa 22000 onderdelen) deze dienden van het Teleplan magazijn te Zoetermeer te worden verhuisd naar het magazijn van CEVA te Maarssen. De betreffende voorraad van Getronics Spare  Parts lagen in stellingen opgeslagen op de 1e verdieping van Hal B3. Aansluitend zijn de leeg gekomen stellingen aangepast en zijn er twee magazijnen op de 1e etage gecreëerd een voor de KPN Spare Parts en een afgesloten magazijn voor de RU voorraad. Doordat de RU voorraad van de begane grond naar de 1e etage is verhuisd ontstond er op de begane grond ruimte en was dit het beginpunt om de begane grond van hal B3 opnieuw in te delen.

Het tweede project betrof diverse interne verhuizingen in hal B3. Hierdoor kon de begane grond van Hal B3 (circa 6000 M2) doormiddel van glazen wanden en stalen hekwerken opnieuw ingericht worden in 11 compartimenten, die ieder voorzien zijn van een eigen afsluiting door middel van deuren met een toegangautorisatiesysteem (met passen). Aangezien de huidige door Teleplan uitgevoerde activiteiten gecontinueerd moesten worden, diende de totale doorlooptijd van deze operatie zo kort mogelijk te zijn. Hiervoor was er behoefte aan een plan waarmee Teleplan zelf volledig inzicht kreeg in alle uit te voeren activiteiten en de daarbij behorende doorlooptijd.

Om bovenstaande te realiseren heeft DISTRICON de volgende werkzaamheden uitgevoerd.

  • Maken van een Masterplanning waarin alle uitvoerende partijen op elkaar afgestemd waren
  • Maken (na goedkeuring vlekkenplan) van een gedetailleerde inrichting tekening
  • Inmeten van alle benodigde hekwerken en glazenwanden

Aansturen, coördineren en begeleiden van alle uitvoerende partijen