search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Wasco

De directie van Wasco zocht externe expertise, om samen het omvangrijke, ingrijpende project te mana
Klant Wasco
Expertise Professionals
Markten Public

De directie van Wasco zocht externe expertise, om samen het omvangrijke, ingrijpende project te managen.

Wasco beschikt over drie magazijnen: één voor grootgoed, één voor kleingoed, beide in Twello. Daarnaast één voor sanitaire producten in Rotterdam. Wasco heeft zich voorgenomen de logistiek te centraliseren in twee distributiecentra. In een nieuwe locatie wordt het huidige grootgoedmagazijn ondergebracht.  In het huidige grootgoedmagazijn wordt het kleingoed ondergebracht. Hierbij wordt nieuwe mechanisatie geïmplementeerd. Het distributiecentrum in Rotterdam wordt gesloten. Deze activiteiten worden verplaatst naar de nieuwe locatie(s). Met de veranderingen van locaties, processen en mechanisatie is tevens wijziging in het WMS voorzien.

Al met al blijft niets bij het oude, alles en iedereen krijgt een nieuwe plek. Haasje-over voert Wasco de veranderingen zorgvuldig en in hoog tempo door. De veranderingen worden daarbij niet over de medewerkers uitgerold, maar zoveel mogelijk door en met alle medewerkers van Wasco gerealiseerd.

De directie vraagt ondersteuning aangezien zij aandacht willen blijven schenken aan de lopende zaken en kunnen zij zich daardoor niet volledig vrijmaken voor dit project.

De interim bouwdirecteur heeft namens Districon professional ervoor gezorgd dat dit project beheert en gecoördineerd word. Door een frisse blik en kennis en ervaring uit eerdere projecten heeft onze projectmanager ervoor gezorgd dat het project volgens planning verloopt.