search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Consultant Supply Chain Optimization

“Met jouw passie voor het optimaliseren van processen help je klanten hun supply chain te versterken.”

Hoe verklein je de breek-kans van flesjes tijdens het productieproces? Wat is de meest efficiënte routing om boodschappen van distributiecentrum naar klant te brengen? Typische supply chain vragen die jij al tijdens je studie Econometrie of eerdere ervaring in Operations Research tegengekomen bent. Als Consultant Supply Chain Optimization bij Districon los je deze vraagstukken op.

Je maakt het verschil voor klanten zoals een multinational in alcoholische versnaperingen, een internationale grootgrutter, bloemenleverancier of wereldberoemd sportmerk. De tools die je ontwerpt, ondersteunen productie-, distributie-, verkoop- of online vraagstukken. Denk aan een productie planningstool voor een fabrikant, het inrichten van een netwerk van een multinational of het maken van een tool voor een operations planningscyclus.

Je komt te werken in het Optimization team dat bestaat uit zo’n 25 collega’s. Met de andere business consultants spar je en daag je elkaar continu uit om alles uit jezelf te halen.

Werken bij Districon

Join in! Ruim 40 jaar werkt Districon wereldwijd met organisaties aan de ontwikkeling en het oplossen van strategieën en vraagstukken voor integraal ketenbeheer. We genieten van uitdagingen, hoe moeilijker hoe beter en gaan voor het beste resultaat. 

Logistiek zenuwcentrum is het oude postkantoor van Maarssen dat we tot een sfeervol modern kantoor hebben verbouwd. Direct naast de A2, dus goed bereikbaar. Kom je met openbaar vervoer? Station Maarssen is ongeveer 15 minuten (lekker door-) lopen.

Jij hebt in huis

Een grote passie voor het optimaliseren van processen. Uit jouw bovengemiddelde studieresultaten blijkt je ambitie je te willen ontwikkelen in de supply chain. Je hebt lef en bent een doorzetter: gaat door tot je de juiste oplossing vindt. Ook ben je flexibel (je houdt van reizen en een wisselende werkplek) en bezit een heerlijk gevoel voor humor.

Daarnaast ben je als Consultant Supply Chain Optimization:

 • in staat ingewikkelde processen eenvoudig uit te leggen
 • nieuwsgierig; jij wil altijd precies weten hoe het zit
 • analytisch sterk; uit een hele reeks getallen en variabelen trek je de juiste conclusies.

Als basis neem je mee:

 • Een afgeronde wo-opleiding Econometrie of Toegepaste Wiskunde (bij voorkeur met bovengemiddeld resultaat en specialisatie in Operations Research)
 • Uitstekende beheersing van zowel Nederlandse als Engels
 • 0 á 3 jaar werkervaring in supply chain of operations management.

Ervaring met AIMMS optimization modelling is geen must, maar wel handig.

Wat krijg jij van ons?

Je komt bij Districon terecht in een warm bad. Wel vol bruistabletten trouwens. Hard werken wisselen we af met overheerlijke lunches, vrijdagmiddagborrels, barbecues, wintersportuitjes en eens in de twee jaar met het hele bedrijf een weekend weg. Een goede werk-privé balans staat bij ons voorop.

Omdat onze meeste klanten internationaal actief zijn, is de kans groot dat je geregeld enkele dagen naar bijvoorbeeld Afrika, Engeland of Kroatië gaat. Of je doet voor korte tijd ervaring op bij onze nieuwe vestigingen in Chicago en Singapore. 

En dan krijg je ook nog:

 • een marktconform salaris met de mogelijkheid snel door te groeien 
 • deelname aan het Districon Development Program (coaching en training)
 • mogelijkheid vanuit huis te werken
 • 26 vakantiedagen
 • smartphone, laptop en (indien nodig) auto.

Nieuwsgierig? Lees hoe Johan de Breejen deze functie ervaart, wellicht jouw toekomstige collega!

Solliciteren

Heb je vragen over de vacature Consultant Supply Chain Optimization? Victor Ponsioen, manager Districon Solutions Optimization, beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar via 06 - 23 73 25 57 of v.ponsioen@districon.com.

Of ben je er al uit en kun je niet wachten onze supply chain experts te ontmoeten? Mail dan je CV en motivatie naar vacature@districon.com ter attentie van Irene Grave, Office Manager. Je ontvangt binnen 3 werkdagen bericht. 

Dank voor de interesse, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.