search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Controller

Districon is op zoek naar een ervaren Controller.

Over jou

Jij bent een ervaren controller die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een ambitieus, snelgroeiend en internationaal bedrijf. Met je wortels in het MKB weet je goed om te gaan met de variëteit aan vraagstukken in je functie. Je hebt een stevige persoonlijkheid in discussies en weet vertrouwen te wekken bij je gesprekspartners. Je hebt een duidelijke visie op en affiniteit met ICT en dashboards. Je beschikt over een goed ontwikkeld inlevingsvermogen en communiceert open en respectvol. Je werkt makkelijk samen en kan goed verantwoordelijkheden delen of afstaan. 

Over de functie

De controller wordt verantwoordelijk voor de volledige Finance en Control van Districon. Je kunt veel werkzaamheden overlaten aan je collega’s, maar je bent zelf ook hands-on. De belangrijkste uitdagingen voor de komende periode zijn de verbetering van de planning & control-cyclus en de implementatie van project- en business-control. Verder ga je een belangrijke rol spelen in de aanpassing van organisatie, processen en systemen aan de huidige en toekomstige groei. Hierbij hoort onder andere de vervanging van het huidige systeem voor project- en financiële administratie.

Over de afdeling

De controller is een functie in opbouw binnen Districon, vanaf begin dit jaar wordt de functie ad interim ingevuld. Je gaat nauw samenwerken en leidinggeven aan de Finance manager en de financieel medewerker. De noodzaak voor de nieuwe functie is ontstaan door de snelle groei van de afgelopen jaren en de ambitie om de komende jaren verder te groeien. De administratie is uitstekend op orde en de financiële positie is prima. De controller adviseert en rapporteert aan de directie.

Over Districon

Districon is al meer dan 40 jaar hét toonaangevende, innovatieve en grootste logistieke adviesbureau van Nederland. Vanuit Maarssen ondersteunen wij onze klanten in alle aspecten van hun logistieke uitdagingen, van strategie tot implementatie en uitvoering. Onze consultants leveren diensten op het gebied van consultancy, IT-oplossingen en interim-management. Hun expertise brengt ons in alle landen van de wereld. Wij hebben daarom inmiddels een lokale vestiging in de V.S. en zijn bezig met uitbreiding naar Azië. 
Districon is ambitieus en groeit snel. De organisatie wordt geleid door de vier partners en kenmerkt zich als een projectmatige matrixorganisatie. De cultuur is informeel, maar professioneel. Op dit moment zijn er ongeveer 60 betrokken medewerkers.

Over ons aanbod

Een uitdagende functie in een innovatieve organisatie. Zowel je persoonlijke als inhoudelijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. De arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend uitstekend in orde.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd stuur dan je curriculum vitae met een korte, heldere motivatie via e-mail naar vacature@districon.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.