search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Het ontwikkelingsprogramma voor Supply Chain Toptalent!

07-06-2018 - 16:30 - Nieuws

Elke werknemer bij Districon krijgt op- en begeleiding aangeboden binnen het Districon Development Programma (DDP). Op basis van kennis en ervaring van onze medewerkers is er per categorie een specifiek programma samengesteld.

Op basis van kennis en ervaring van onze medewerkers is er per categorie een specifiek programma samengesteld. De basis voor dit programma is de in 40 jaar opgedane kennis en ervaring van Districon. Deze kennis en ervaring wordt elke dag uitgebreid door de projecten die Districon over de hele wereld uitvoert voor klanten als Heineken, KLM, Peopod, Nike, Action en Nampak. Hierdoor krijgen Young Professionals een programma aangeboden waardoor ze zich snel en degelijk ontwikkelen. Het Districon Development Programma voor Young Professionals is opgedeeld in een aantal modules: trainingen, individuele begeleiding en zelfontwikkeling. 

Trainingen

Onze Young Professionals krijgen binnen 2 jaar een 40 trainingen voorgeschoteld die ingaan op basisonderwerpen als projectmanagement en presentatietechnieken, maar ook op de ontwikkeling van persoonlijke skills zoals feedback geven, creatief denken en gesprekstechnieken. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat onze Young Professionals zo snel mogelijk, zo veel mogelijk vakkennis aangeboden krijgen. Hiervoor worden er een aantal sessies gegeven die ingaan op onderwerpen zoals warehouse equipment, logistiek vastgoed, sales & operations, business process mapping en nog veel meer. 

Individuele begeleiding

Iedere Young Professional die bij Districon start krijgt een buddy toegewezen. Deze buddy is verantwoordelijk voor de begeleiding van deze Young Professional binnen Districon. Hele praktische zaken kunnen hierbij aan bod komen: hoe vraag ik vakanties aan, hoe registreer ik mijn uren, etc. Daarnaast heeft de buddy de taak om elke YP zo kennis te laten maken met het team en specialismen van Districon. Naast deze buddy heeft elke YP bij zijn of haar projecten een ervaren senior-adviseur als projectleider of coach. Deze senior-adviseur kan je helpen bij vakinhoudelijke vragen die bij je klantprojecten naar voren komen. Deze senior-adviseur zal je ondersteunen bij het voorbereiden van gesprekken, presentaties of data-analyses. 

Zelfontwikkeling

Naast de modules waarin onze Young Professionals begeleid worden vindt Districon het ook erg belangrijk dat haar medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Om dit te stimuleren is er altijd ruimte voor Districonner’s om zichzelf te ontwikkelen in bijvoorbeeld het gebruiken van tools zoals QlikView, AIMMS en Demo3d. Daarnaast is er de mogelijkheid om opleidingen te volgen die passen bij je specialisme, vakgebied of projectuitdagingen. 

Naast de modules die onderdeel zijn van het DDP is het meest belangrijk dat de opgedane skills, kennis en ervaring wordt toegepast binnen klantprojecten. Alleen op deze manier zorgt Districon er samen met jou voor dat je jezelf zo snel mogelijk ontwikkeld van een Young Professional tot een echte Supply Chain Professional. 

Heb je nog vragen? 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het Districon Development Programma. Neem dan gerust contact met ons op. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte en volg ons op: