search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

In the spotlight: Martijn Hoogendoorn

28-05-2018 - 10:00 - Blog

Deze keer in ''In the spotlight'' collega Martijn Hoogendoorn.

Mijn naam is Martijn Hoogendoorn, en twee maanden geleden ben ik bij Districon Solutions begonnen. Binnen het support team maak ik me de verschillende tools die we voor onze klanten maken eigen zodat supportvragen snel opgelost kunnen worden. Daarnaast help ik mee met het uitbreiden van de mogelijkheden van deze tools.

De verschillende klanten waar we voor werken betekent eenzelfde verscheidenheid aan uitdagingen. Nog geen twee dagen zijn hetzelfde geweest!

In mijn eerste twee maanden viel allereerst op dat niet alleen de projecten erg verschillend zijn, maar ook de ervaring en achtergrond van de mensen. Hierdoor kijken collegae soms met een heel andere blik tegen een probleem aan, waardoor je zelf ook weer uitgedaagd wordt.

Daarnaast was ik verrast hoe snel ik betrokken werd bij een variƫteit aan projecten. Niet verassend, maar zeker gewaardeerd zijn de mogelijkheden om je kennis te vergroten. Van het Districon Development Program tot regelmatige kennisdeling, het leren stopt nooit!

De pen geef ik door aan Frank Rotteveel. Hij werkt veel in de air cargo industrie en voor ik bij Districon begon had ik geen idee van wat daar allemaal bij komt kijken. Graag hoor ik daar meer over!