Home » Interim management

Interim management

Districon onderhoudt al 45 jaar een uitgebreid netwerk met Nederlands beste supply chain interim managers. Al onze interim collegae zijn inzetbaar op directie en management functies op het gebied van supply chain, logistiek, operations, project- of programmamanagement. Allemaal in staat om aansluiting te vinden bij uw organisatie of bedrijf en daarmee uw doelstellingen te realiseren.

Alle kennis en tools die bij Districon aanwezig zijn worden in deze periode aan de interim collega ter beschikking gesteld. Daarnaast brengen onze interim collegae kennis en ervaring mee die het bureau heeft opgedaan in eerdere opdrachten. Districon voert samen met de interim manager de opdracht uit en Districon bewaakt de kwaliteit en houdt nauw contact met zowel de opdrachtgever als de interim manager.

Wij helpen u met:

  • Tijdelijk invullen van een functie: denk aan functies als planner of teamleider logistiek of supply chain. Wij kunnen u helpen om deze rol voor een tijdelijke periode in te vullen.
  • Het oplossen van een probleem: targets die niet gehaald worden of een onverwachte situatie die zich aandient en uw operationele proces verstoord. In een korte periode helpen wij u weer grip te krijgen op de situatie en de resultaten te verbeteren
  • Het managen van een groot verandertraject: we gaan met u op zoek naar de interim manager die de verandering teweeg kan brengen, die aansluit op uw bedrijfscultuur, organisatie en het desbetreffende doel
Nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen doen?
Neem contact op
Share with: