search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Interim Management

Effectief, vernieuwend en pragmatisch realiseert een Districon interim manager uw doelstelling. Van het tijdelijk invullen van een functie, het oplossen van een probleem, tot het managen van een groot verandertraject. Het is daarom belangrijk dat interim managers goed aansluiten op de bedrijfscultuur, organisatie en het desbetreffende doel.

Districon onderhoudt al veertig jaar een uitgebreid netwerk met Nederlands beste supply chain interim managers. Al onze interim collegae zijn inzetbaar op directie en management functies op het gebied van supply chain, logistiek, operations, project- of programmamanagement. Allemaal in staat om aansluiting te vinden bij uw organisatie of bedrijf en daarmee uw doelstellingen te realiseren.

Alle kennis en tools die bij Districon aanwezig zijn worden in deze periode aan de interim collega ter beschikking gesteld. Daarnaast brengen onze interim collegae kennis en ervaring mee die het bureau heeft opgedaan in eerdere opdrachten. Districon voert samen met de interim manager de opdracht uit en Districon bewaakt de kwaliteit en houdt nauw contact met zowel de opdrachtgever als de interim manager.

Een aantal voorbeelden van doeltreffend, oplossingsgericht en slagvaardig interim management van Districon:

Zelf professional en op zoek naar een uitdaging?